زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

حریرچی: یلدای مجازی برگزار کنید

حریرچی: یلدای مجازی برگزار کنید معاون کل وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: از مردم عاجزانه درخواست می‌کنیم با برگزاری یلدای مجازی و پرهیز از حضور در اجتماعات بتوانیم زمستانی آرام و رو به نزولی را از لحاظ بیماری را تجربه کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۹ - ۲۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 11
کد خبر: ۷۰۰۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون کل وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: از مردم عاجزانه درخواست می‌کنیم با برگزاری یلدای مجازی و پرهیز از حضور در اجتماعات بتوانیم زمستانی آرام و رو به نزولی را از لحاظ بیماری را تجربه کنیم.

 

ایرج حریرچی اظهار داشت: استان اردبیل از لحاظ میزان شیوع و بروز ویروس کرونا نسبت به دوره‌های گذشته خودش رتبه اول در بین استان‌ها از لحاظ شدت درگیری داشت منتها با کار درخشان استان در چند هفته اخیر و اجرای طرح سلیمانی این استان نیز روند نزولی را در پیش گرفته است.

 

وی افزود: اگر چنانچه اصول و شیوه نامه‌های بهداشتی در این استان و سایر نقاط کشور رعایت نشود دستاور‌های بزرگ اخیر خدشه‌دار شده و کرونا دوباره سیر صعودی پیدا می‌کند.

 

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه باید شناسایی و انجام تست را در اولویت قرارداده و به حداکثر برسانیم، افزود: کسانی که تماس نزدیک با افراد مبتلا دارند و مشکوک هستند باید بالاترین میزان قرنطینه را داشته باشند و در راستای مقابله با ویروس منحوس باید جهانی و ملی فکر کنیم و منطقه‌ای عمل‌کنیم.

 

حریرچی تصریح کرد: با توجه به دستاورد‌های طرح شهید سلیمانی در استان اردبیل امیدواریم اردبیل به‌زودی از وضعیت قرمز خارج شود تا بتوانیم وضعیت معیشت مردم را به شرایط عادی برگردانیم.

 

وی ضمن ابراز نگرانی از برگزاری دورهمی در شب یلدا گفت: از مردم عاجزانه درخواست می‌کنیم با برگزاری یلدای مجازی و پرهیز از حضور در اجتماعات بتوانیم زمستانی آرام و رو به نزولی را از لحاظ بیماری را تجربه کنیم.
منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار